6.6.2015 Opřetice Velká cena Cavalletto malých koní

08.06.2015 18:27

Máme velkou radost z úspěchů našich koní, na Velké ceně Cavalletto malých koní, kterou pořádala Asociace chovatelů miniaturních koní ČR 6.6.2015  v Opřeticích.

Přihlášeno bylo 42 koní plemene minihorse ( 20) shetland pony (11) a pony do 125cm. Máme velkou radost že se naši koně neztratili, a v konkurenci opět obstáli

 Jacky Stable Black in Back " STAR"
                            * Liberty šampion sekce B
Mám velkou radost, že se mi podařilo poprvé v ČR velmi hezky předvézt Stára v Liberty třídě, a co si budem povidat, i bez problémů ho po té co předvedl nádherné chody také odchytit :-) 


D & D´Sonic Boom Acro "YAKARI"

                           * Liberty šampion sekce A
                           * res. Open clasic Driving šampion ( handler Jarmila Podzemská )
                           * res. Junior jumping champion ( handler Pavlína Klímová)
Yakari se poprvé předvedl v soutěži v drivingu a vedl si opravdu skvěle! za sebou zanechal i vítěze dvou předcházejících ročníků této soutěže, a skončil jen za svým stájovým kolebou Yvem :-). Máme ještě velký kus práce před sebou... terén vzadu hali byl opravdu hluboký a Yakari se sním "popral" statečně... bezchybně přecházel z jednotlivých rytmů chůze, zacouval, opravdu mě moc potěšil! S Pájou se podruhé v životě předvedl v jumpingu. Dvoukolvý bezchybný parkur na výšce 50 a 55cm ve skvělém čase jen jednu vtěřinu za vítězným koněm. Opravdu skvělá práce Pájo! Díky !



 TD Midnight Lil Joker "JOKER"
                          * 4. místo ve třídě Junior obstakle ze 14ti předvedených koní!
                          * 1. místo Junior handler šampion s Pavlínou Klímovou z 12ti předvedených koní ! skvělá práce Pájo!
                          * 1. místo Open clasic driving šampion sekce B s Jarmilou Podzemskou
                          * 4. místo Junior jumping  s Pavlínou Klímovou
                          * 4. místo Vozatajský parkur sekce B s Jarmilou Podzemskou
                          * 1. místo Versatility šampion sekce B s Pavlínou Klímovou
Joker se celý den choval naprosto skvěle, byl super parťákem, bohužel v jumpingu doplatil na to, že nebyl čas ho opracovat ( Pája se připravovala s Yakarim) a tak vletěl Joker do soutěže rovnýma nohama a drobné zaváhání na prvním skoku ho stálo lepší umístění, ale vynahradil si to s Pájou v Mladém vystavovateli, kde zvítězili a pak se stal Universálním šampionem ( driving , jumping a haltr)! Opravdu skvělá práce Pájo a celý realizační team Pája+Monika+Verunka+ Michal! děkuji Vám moc, jak se o Jokera staráte a jak ho připravujete. 
Se mnou se pak Joker naprosto famozně předvedl v konkurenci zvučných a vítězných koní v Open klasic drivingu sekce B, i v těžkém terénu se mi ho podařilo udržet aby si nepomáhal  tu mojí těžkou zadnici tahat z toho hlubokého písku cváláním a předvedl se bezchybně za co si zaskloužil vítězství v této kategorii. Bohužel mojí hloupostí, kdy jsem chybně najela do slalomu ve vozatajském parkuru ( i když Joker mě naváděl správně :-)  ) to nebylo lepší než 4. místo ... oprava překážky nás stála drahocenné vteřiny.

      YVO   
                            * 1. místo Junior roadster champion ( handler Pavlína Klímová)      
                            * 1. místo Roadster champion ( handler  Jarmila Podzemská)
                            * 1. místo Versatility šampion sekce A ( handler jarmila Podzemská
                            * 1. místo Open classic driving champion sekce A( handler Eva Véghová )
                            * 1. místo  Jumping šampion  sekce A ( hadler Lucie šulcová)
                            * 3. místo Obstakle driving  ( handler Jarmila Podzemská )

Yvo je náš starý mazák, a moc dobře ví jak ho miluji a jak na něj trpím:-), závodí letos už 4 sezonu a je to na něm vidět. Je to prostě naše zlatíčko, které se snaží dělat co mi na očích ( nebo jinému handlerovi vidí). Výsledky mluví za vše :-) ! Rozhodně byl nejhodnější kůň z mého teamu 4 hřebců, kteří se na velké ceně předvečdli! Díky moje lásko Yvo ! Děkuji moc Lucii za předvedení v jumpingu, protože mě asi 5 minut před tím, než jsme měli jít na start kopnul kůň......díky moc Evo za předvedení Yva v drivingu, já toho bláznivýho Yakariho musím otrkat mezi koňma, a nemůžu ještě nehotového koně dát někomu jinému, vedli jste si opravdu skvěle a první dvě místa mých hřebců v drivingu mě opravdu potěšila! Díky moc Pájo, vím že Yvo je také tvůj miláček a v neposlední řadě díky moc Kamčo za velkou pomoc. Bez tebe , pomoci mého manžela bychom ten náročný den opravdu nedali! Mám velkou radost že Vás všechny mám !!!!


Kontakt

Acro farm Jarmila & Antonín Podzemských
Česká republika
+420 603174956 bohemia-acro@seznam.cz